Prisen er også enkel

Vårt oppdrag er å gjøre det lettere å gjøre forretninger. Dette gjelder også prisen - så det er bare ett: Den billigste, som inkluderer alle våre standardmoduler.

Alle moduler inkludert

215 NOK

per bruker / måned

Inkludert alle standardmoduler og funksjoner - uten restriksjoner.

Spørsmål og svar

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan opprette en prøveversjon av Simply gratis og uten prisbinding, og her vil du umiddelbart få tilgang til din egen versjon av det fulle CRM-systemet , og du kan nå prøve hvordan det fungerer. Din tilgang varer i 30 dager, og dataene og prosessene du lager i systemet kan enkelt overføres til en betalt versjon av Simply.

Kan Simply brukes til annet enn salg?

Ja, vårt fokus er på mange forskjellige bransjer, og systemet kan tilpasses akkurat det du trenger. Vi har en rekke selskaper med salgsprosesser, men også mange medlemsforeninger og kvoteavgiftsselskaper.

Hva binder jeg til?

Du binder deg ikke ved å prøve systemet i 30 dager, og derfor kan du lage deg selv uten et kredittkort.

Kan Simply integrere med mine andre systemer?

Simply et veldig fleksibelt system, og i utgangspunktet er det ingenting vi ikke kan integrere med – for eksempel har vi standardintegrasjoner for Mailchimp og E-conomic.

Enkelte integrasjoner kan imidlertid bli svært komplekse og dermed dyre, og i slike tilfeller er vi også tilgjengelige for å gi råd om alternative løsninger.

Kan du hjelpe meg med å komme i gang?

Alle Simply plattform kunder får hjelp med å komme i gang – det kan være mulig å behandle prosesser, skreddersy systemet til dine behov eller integrere med et regnskapssystem. Som ny kunde har du 2 timers gratis støtte i den retningen, og du kan alltid kjøpe flere timer til lav pris.

Alle mine data er i et annet system, hva med dem?

Vi hjelper deg med å importere dataene dine inn i systemet som en del av gratis assistent på to timer som alle nye kunder mottar. I noen tilfeller trenger vi bare å vise deg hvordan du gjør selv, mens vi i andre tilfeller også hjelper med å få dataene ut av de andre systemene eller de gamle Excel-arkene – det er noe vi finner ut av felles.

Er dataene mine trygge med deg?

Dataene dine er utrolig viktige for oss, og derfor tar våre systemer backup i mange forskjellige områder og til forskjellige steder i verden.