Simply CRM som hjelper deg å lykkes

Hos Simply CRM hjelper vi deg å lykkes med virksomheten din

Simply CRM ble opprettet fra ideen om å forenkle det som trengs, for å drive og vokse en virksomhet - med fornøyde kunder.

Denne ideen vokste i Kims hode og ble testet og utviklet, før han til slutt fant en slekt ånd i Jacob i 2015, da Simply ble født.Med økningen av kundenes forventninger og kanaler blir styring av begge deler mer og mer sammensatt. Løsningene blir mer kompliserte, dyre og vanskeligere å lære og bruke.Simply ble opprettet for å endre det: For å gjøre forretnings- og kundestyring enklere, gjennom hele levetiden – og gjennom alle kanaler.Fra å administrere potensielle kunder, visualisere salgsprosessen og rørledningen, effektivisere kommunikasjonen via e-post, sms og chat – til å levere produkter, administrere prosjekter, fakturere og støtte fornøyde kunder.

Fornøyde kunder = glade selskaper = glade ansatte

+7000

Kunder i 39 forskjellige land

11.2

Nye funksjoner slipper i gjennomsnitt hver måned

9.4

Kundetilfredshet Gjennomsnitt siste 12 måneder.

Simply fanatisk støtte 24/7

Hos Simply CRM er vi overbevist om at det å levere en high-end, fullverdig produksjon – i tett kombinasjon med fanatisk støtte – er en vinnende formel. Og en vinn-vinn-formel for å være ærlig, ettersom vår grundige kundesupport til gjengjeld gir langvarige, lojale kundeforhold.Vi har introdusert support 24/7/365 – og du vil til og med få ditt første svar innen få minutter.Bare ta oss via chat. Eller send oss en e-post. Eller ring oss. Eller kom innom. Vi er her for å hjelpe!

På Simply er min jobb å hjelpe våre kunder og deres virksomheter til å lykkes. Jeg liker å være en del av denne prosessen mens jeg jobber sammen med et kvalifisert og mangfoldig team.

Vi jobber 24/7 for å sikre at kundene våre har alt de trenger og mer!

Alex
Customer Success Hero

Hos Simply CRM, er vi forpliktet til målene for bærekraftig utvikling

Vi har alle makten til å skape en bedre verden innen 2030, ved å avslutte fattigdom, bekjempe ulikhet og ta tak i det presserende klimaendringene.

  • Ingen fattigdom – Kvalitetsforhold er en av de mest effektive, varige måtene å redusere fattigdom. Vi dedikerer en del av overskuddet vårt til mikroinvesteringer i utviklingsland, for å støtte deres utvikling av nye selskaper og lokale sysselsettingsmuligheter.
  • Ansvarlig forbruk og produksjon – Vi følger bærekraftig forretningsskikk som fokuserer på å forvalte naturressurser som å bruke fornybare energikilder, vi reduserer aktivt avfallsproduksjon og øker bærekraftig livsstilsbevissthet som å bruke offentlig transport til møter.
  • Likestilling – Vi er en arbeidsplass for like muligheter. Vi bryr oss dypt om muligheter og rettferdighet, ikke bare for kvinner, men for alle.
  • Anstendig arbeid og økonomisk vekst – Vårt selskap iverksetter effektive tiltak for å gi anstendig arbeid, produktiv sysselsetting, en positiv, inkluderende og trygg arbeidskultur, i tillegg til å støtte små og mellomstore bedrifter som gjør det samme.
  • Rimelig og ren energi – Tilgang for alle til rimelig, pålitelig, fornybar og ren energi er avgjørende for bærekraftig utvikling. På Simply bruker vi bare 100% fornybare energikilder.
  • Partnerskap for målene – Simply CRM støtter alle selskaper som følger SDG-mål. Vi incentiverer små og mellomstore bedrifter til å ta del av SDG-målene ved å tilby rabatt på tjenestene våre.

👋 Fantastiske kolleger som hjelper våre fantastiske kunder

Hos Simply CRM har vi samlet et team i verdensklasse med fantastiske kolleger, for å utvikle og administrere vårt produkt og støtte våre like fantastiske kunder. Vi er en arbeidsplass med like muligheter, og fremmer en trygg, inkluderende og morsom arbeidskultur. Vi er også stolte over at våre kolleger representerer mer enn 12 forskjellige nasjonaliteter.

Kim

CEO

Jacob

CTO

Thor

Kundesuksessjef

Alex

Kundesuksessjef

Lars

Kundesuksessjef

Camilla

Kundesuksessjef

Ugo

Service Delivery Manager

Alexandra

Service Delivery Manager

Natalia

Marketing Manager

Marie

Marketing Manager

Maria

Localization Manager

Ardi

Prosjektledelse

Nick

Project Manager

Yuliya

Prosjektledelse

Aleksandr

Prosjektledelse

Dusan

Suport Author

Vikas

SoMe Manager

Adnan

Designer

Fedor

Frontend Developer

Konstantin

Frontend Developer

Andrei

DevOps

Eugene

DevOps

Albert

Lead Developer

Aleksandr

Developer

Syam

Lead Developer

Mustafha

Lead Developer

Indrit

Developer

Elios

Developer

Alexander

Developer

Sergey

Developer

Maks

Developer

Kristina

Service Delivery Manager

Mileva

Accountant

Mico

Integration Manager

Martin

Mobile Developer

Start din Simply CRM-prøveversjon

Ingen kredittkort nødvendig. Utført på 15 sekunder!

  • * Kredittkort kreves ikke, og du er ferdig på 15 sekunder!
  • Please enter a valid email

Støttes over hele verden, på 39 forskjellige språk

Hos Simply CRM er vi stolte av å støtte kundene våre i øyeblikket 39 land, hver på sitt lokale språk – med flere lagt til. Kontakt oss gjerne med spørsmålet ditt, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid. Vi vil gjerne tilby deg en fin kopp med noe – eller ta et online møte for å hjelpe deg!

Copenhagen, Denmark

Vesterbrogade 26, 1620 Copenhagen, Denmark

Berlin, Germany

Kurfurstendamm 56, 10707 Berlin, Germany

Madrid, Spain

Paseo Castellana 136, 28046 Madrid, Spain

Oslo, Norway

Nordic DC, Mail Box Etc 348, 0181 OSLO

Riga, Lativa

Nordic DC, Mail Box Etc 348, 0181 OSLO